Anmeldelse – Plus500

Handel valuta, råvarer, indeks og aktier

Plus500 er en CFD service, der er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority (FCA) , og ASIC i Australien. Plus500 er bemyndiget til at tilbyde handel med Contract for Difference (CFD), indeks, råvarer, aktier og Exchange Traded Fund (ETF)

Plus500 har mere end en million kunder og er en af de hurtigste voksende mæglere i Europa og Asien. De er også børsnoterede på den engelske børs.

Plus500s trading platform er nem at tilgå og veludviklet med værktøjer til f.eks. teknisk analyse. Plus500 er anvendelig til daytrading med lave spreads (fra 2 pips). Omvendt er Plus500 knap så anvendelig til langsigtede investeringer idet omkostninger ved at holde positioner i lang tid bliver for høj.

Plus500 tilbyder deres kunder en overskuelig handelsplatform, som er tilgængelig i 3 forskellige versioner. En webbaseret handelsplatform, en mobilbaseret handelsplatform samt en version tilgængelig som download.

Typer af handelskonti

Plus500 tilbyder 2 forskellige slags investeringskonti. En gratis demokonto således at du kan teste investeringsstrategier af og lære at handle aktier, forex, råvarer m.m. Den anden type investeringskonto Plus500 tilbyder er en konto rigtig handelskonto hvorfra, der handles med rigtige penge i virksomheder, som Apple inc, Genmab, Novo Nordisk og FLSmidth.

Ovenstående investeringskonti er gratis at oprette og har inden omkostninger ved andet end handel. Handelsomkostningerne afhænger af det finansielle instrument men er typisk et lidt større spread på kursen.

På din investeringskonto kan indsættes penge via Kreditkort, Paypal, Skrill samt bankoverførsel. Udbetaling af gevinst foretages nemt, uden gebyrer og tager 2-3 dage.

Maximum gearing
  • Aktier op til 1:20
  • Valuta op til 1:200
  • Indeks op til 1:200
  • Råvarer op til 1:100
  • ETFs op til 1:20
Kundeservice

Plus500 tilbyder kundeservice 24/7 via email og vores oplevelse er at responstiden normalt er 30-45 min. Hvilket må siges at være i den bedre ende. Plus500 yder kundeservice på mange sprog, herunder vigtigst dansk.

Konklusion

Der findes et væld af valuta mæglere og handelsplatforme og ofte er de ens og tilbyder  samme slags værktøjer og finansielle instrumenter. Derfor er det nok mest kundeservice, investeringsomkostninger, driftsikkerhed samt troværdighed man som investor har mest brug.

Kundeservice og omkostninger er i den gode ende. Hvad angår driftsikkerhed har vi ikke oplevet nede tid eller lign. Det vigtigste forhold er Plus500s troværdighed, som online mægler og i den forbindelse taler det postivt for sagen at Plus500 er reguleret af FCA, ASIC, CySEC samt at Plus500 handles på London Stock Exchange.