EuroNav køber aktier tilbage

EuroNav er begyndt at købe aktier tilbage i markedet. Det er usikkert hvorvidt det er del af et større opkøb, eller om det ligesom tidligere på året i kurs 9,2 mere er et signal til markedet om at kursen er for lav. Selskabet har købt aktier tilbage d. 24 og d. 27.

Under alle omstændigheder er det et af de signaler vi kigger efter i Tank industrien med deres store indtjening og lave indre værdi. Med lav kurs/indre værdi så er pengene givet godt ud for aktionærerne da man betaler 70 cent for noget som er en dollar værd. Mindst.

Der er stadigt et meget stort disconnect mellem Nordic Aerican Tankers og de andre tankvirksomheder værdisætning. NAT handles til mindst dobbelt så meget som resten af industrien. Godt hjulpet af deres CEO klare meldinger til markedet.

‘Her meddelelsen i sin helhed:

SHARE BUYBACK

ANTWERP, Belgium, 1 July 2016 – Euronav NV (NYSE: EURN & Euronext: EURN) (“Euronav” or the “Company”) today announces that the Company has purchased 192,415 of its own shares on Euronext Brussels for an aggregate price of EUR 1,528,211.

 

Following these transactions, the Company now owns 1,042,415 own shares (0.65% of the total outstanding shares).

Euronav may continue to buy back its own shares opportunistically. The extent to which it does and the timing of these purchases, will depend upon a variety of factors, including market conditions, regulatory requirements and other corporate considerations.