Finanswatch – Portræt af Advice Capital

Der er tung, norsk pengeregn på vej. Men de ved det ikke endnu hos den lille kapitalforvalter Advice Capital, der er startet af finansmanden Lars Fetterlein. Indtil videre er det en tør og stille tirsdag med spredt mumlen og knirkende kontorstole.

Det er ligesom om, at den ketchupflaske, vi har slået på siden starten, pludselig giver efter nu.

54-årige Lars Fetterlein har inviteret FinansWatch hen på kontoret i en stuelejlighed i centrum af København, hvor han har sit firma og et par ansatte. Han droppede for syv år siden jobbet som manager i Carnegie for at bygge sit eget fra grunden.

“Du lever og ånder meget mere som selvstændig. Du er dobbelt så ked af det, når det går skidt, og du er dobbelt så glad, når det går godt. Og hele det spektrum gør det bare anderledes end at være lønmodtager,” siger Lars Fetterlein, mens han viser sit følelsesspektrum ved at lave bølgebevægelser med sin ene arm.

Inden han om lidt får et gevaldigt udsving i sit spektrum, fortæller han om sit hjertebarn.

Advice Capital fungerer som rådgiver for investeringsaktieselskabet Advice Invest, som forvalter over 100 mio. kr. for investorerne. Selskabet startede med at forvalte 5. mio. kr. i 2010, sidste år fik Advice Invest 47 pct. flere midler at forvalte, og målet er 500 mio. kr. inden for tre til fem år.

(Bragt i uddrag efter aftale med Advice Capital)

Læs hele interviewet her.