Investering er et marathonløb ikke en sprint!

Når man investerer i aktier er den vigtigste ressource ikke penge, men tid. Det kræver grundigt forarbejde at skaffe sig indsigt i virksomhederne man ønsker at investere i. Og det tager tid.

Derefter handler det om at have tid til at lade investeringen udfolde sig gennem virksomhedens bedre indtjening, større forretningsområde, nye produkter og i sidste ende mere egenkapital til ejerne – altså dig. Det tager også tid. 

Spring det første led over og lad os inspirere dig med vores selvstændige analyser. Det tager stadig tid at lade investeringen udfolde sig. Den tid er vi ikke herre over, men vi kan hjælpe dig til at løbe et bedre marathon.

Spar 33% på oprettelsen af dit første abonnement (gælder til 17 april)

med venlig hilsen, Peter Hildebrandt, Grundlægger og medejer af ProInvestor

Peter_Hildebrandt


Advice Capital har til hensigt i 3. kvartal 2018 i samarbejde med Peter Hildebrandt og Steen Albrechtsen at lancere en ny fund der fokuserer på globale biotekvirksomheder. I den forbindelse søger vi leadinvestorer (over 750.000 DKK)

Hvis du gerne vil høre mere om Advice Capitals kommende biotek fund så skriv din email i feltet nedenfor og tryk på tilmeld.

Tilmeld!

Vores Fundmanagers har solide afkast siden 2015.. 

Peter_HildebrandtFra Januar 2015 til Januar 2017 har Peter Hildebrandt haft et afkast på 44%. Peter er en hyppig skribent og tager positioner i uopdagede biotek aktier og udbyttegivende virksomheder med kurspotentiale. 

 

35f2b41Siden August 2015 til Januar 2017 har Steen Albrechtsen haft et afkast på 30% på en diversificeret skandinavisk portefølje der nu tæller 34 aktier. Steen er uddannet Cand. Merc. Fir og fast skribent på AktieUgebrevet. 

 

David ZickafooseSiden September 2015 til Januar 2017 har David Zickafoose haft et afkast på 89% på en dedikeret amerikansk biotek portefølje. Til hverdag arbejder han som Senior Manufacturing Engineer i Genentech.

Køb adgang til alle i en måned