Oktober måned i Advice Capital Globale

 

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.26.54

Porteføljebegivenheder

Vi så et stærkt regnskab fra Alphabet, som annoncerede et tilbagekøbsprogram på 7 mia. USD. Microsoft fulgte op på deres store 40 mia. USD tilbagekøbsprogram i september med et godt regnskab, som viste god vækst i Cloud-segmentet. Markedet belønnede aktien med ny alltime-high kurs. Af øvrige nyheder bød AT&T på medieselskabet Time Warner. En stor handel som sandsynligvis får det svært med myndighedsgodkendelserne

Der er i oktober måned ikke ændret i porteføljens positioner.
Der er udbetalt dividende fra et par af porteføljens selskaber, bl.a. Unilever, Conagra Foods, Verizon, AT&T og BAE Systems.

Afkastet i oktober var negativt med 1,44 %. Foreningens afkast er dermed 0,41 % siden starten 21. marts 2016. Foreningen har qua sin lav-beta strategi ikke noget officielt benchmark.

Makrobegivenheder i oktober

På makrofronten var det store fokus på ECB’s rentemøde, hvor man fastholdt det nuværende QE-program. Det engelske pund faldt yderligere til det laveste niveau i 31 år overfor USD. Det sendte det engelske index FTSE-250 på rekordkurs.

Udsigt for november

Valget i USA er fortsat den betydende faktor for udviklingen i november måned. Regnskabssæsonen fortsætter i november måned, men med større fokus på de danske og europæiske virksomheder. På rentefronten er der stille indtil næste måned, hvor ECB holder rentemøde d. 8. dec. På FOMC’s næste møde den 13.-14. dec. forventes en forhøjelse af renten. I november kommer Bank of Japan med outlook for økonomien.

Det fulde faktablad for oktober for Advice Capital Globale kan læses her.

Investeringsforeningsandele kan købes via ISIN-koden DK0060696656 og afdelingens ticker er “INIACG”. Foreningens market maker stiller købs- og salgspriser i børsens åbningstid.

Advice Capital er en dansk kapitalforvalter stiftet i 2010. Finanstilsynet fører tilsyn med Advice Capital, som har et pænt 3-cifret millionbeløb under forvaltning. Advice Capital er investeringsrådgiver for investeringsforeningen “Investin Advice Capital Globale” og for investeringsselskabet Advice Invest A/S, som i maj 2015 fik en selvstændig FAIF-registrering fra Finanstilsynet, der giver mulighed for indskud af pensionsmidler. Advice Capital tager løbende imod nye kunder og gennemfører kapitalforhøjelser i investeringsselskabet Advice Invest, som over de seneste 4 år har givet et nettoafkast på 16,9 % p.a.