Stærk performance i februar

Porteføljebegivenheder

Februar blev en travl måned med rapportering af årsregnskaber. I porteføljen overraskede flere selskaber positivt med flotte regnskaber, f.eks. ISS, Vestas, Thales, Home Depot og BAE Systems. Og samlet set blev det en rigtig flot måned for foreningen med et afkast på 3,86%.

Unilever blev frasolgt porteføljen i februar måned med en pæn gevinst, da det kom frem, at amerikanske Kraft Heinz havde fusionsinteresse i Unilever. Planerne blev dog hurtigt skrinlagt igen.

Efter et pænt årsregnskab har vi øget vores position i Vestas.

Kontantbeholdningen er fortsat over 10%, og vi er fortsat på udkig efter nye tilkøb efter at regnskabssæsonen har afdækket den aktuelle status og udsigterne for mange af selskaberne på vores overvågningsliste.

Der er udbetalt dividende fra flere selskaber i februar.

Afkastet i februar var positivt med 3,89 %. Foreningens afkast er dermed 6,47 % siden starten 21. marts 2016. Foreningen har qua sin lav-beta strategi ikke noget officielt benchmark, men en målsætning om 3-7 % p.a.

Makrobegivenheder i februar

Trumplejren trak overskrifter efter at sikkerhedsrådgiveren Michael Flynn trådte tilbage, da han angiveligt havde løjet om sine samtaler med russiske diplomater. Markedet var derefter afventende frem til Trumps tale sidst på måneden for at få flere detaljer på infrastrukturprogrammet, skattelettelser og forsvaret.

Udsigt for marts

Ved udgangen af februar måned har de fleste selskaber aflagt deres årsregnskaber for 2016. I marts måned kommer Den Europæiske Centralbank, Den amerikanske Centralbank og Den Engelske Centralbank med deres monetære udmeldinger. Forventningerne til at den første renteforhøjelse i USA i 2017 kommer i marts måned er nu kraftigt stigende. I Holland afholdes der parlamentsvalg den 15. marts. I april følger Frankrig op med den første runde på præsidentvalget.

Det fulde faktablad for februar for Advice Capital Globale kan læses her.

Investeringsforeningsandele kan købes via ISIN-koden DK0060696656 og afdelingens ticker er “INIACG“. Foreningens market maker stiller købs- og salgspriser i børsens åbningstid.

Vi anbefaler, at investor gør sig bekendt med Central Investorinformation, som kan findes på foreningens hjemmeside eller downloades direkte via dette link.

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.26.54

 

 

 

 

Advice Capital er en dansk kapitalforvalter stiftet i 2010. Finanstilsynet fører tilsyn med Advice Capital, som har et pænt 3-cifret millionbeløb under forvaltning. Advice Capital er investeringsrådgiver for investeringsforeningen “Investin Advice Capital Globale” og for investeringsselskabet Advice Invest A/S, som i maj 2015 fik en selvstændig FAIF-registrering fra Finanstilsynet, der giver mulighed for indskud af pensionsmidler. Advice Capital tager løbende imod nye kunder og gennemfører kapitalforhøjelser i investeringsselskabet Advice Invest.